La Crònica del Nàstic 2 – Oviedo 1 (eliminatòria campions, anada)

18535704326_429bcfda21_z

La victòria del Nàstic davant l’Oviedo en l’anada de l’eliminatòria per decidir el campió de Segona B es podria considerar curta, perquè a la recta final del partit al Nou Estadi ha tingut ocasions per ampliar la diferència. Dimecres vinent, al Carlos Tartiere, es decidirà qui és el millor dels 80 equips de la categoria.

El Nàstic s’avançava al marcador gràcies a una gran rematada de cap de Lago Junior que superava el porter asturià amb un vaselina. L’execució final perfecta arribava després d’una molt bona passada de Marc Martínez. Era el minut 17 i quan semblava que al descans s’arribaria amb victòria mínima, Sergio García s’ha inventat un gol des de 35 metres que donava l’empat a l’Oviedo.

A la segona part, un penal que no era sobre Lago Junior, ha servit per situar el 2 a 1 final. Gerard Valentín ha tingut opcions d’ampliar diferències però el marcador ja no s’ha mogut. El tècnic grana, Vicente Moreno, apuntava que el resultat s’havia quedat curt.

L’onze inicial del Nàstic presentava una barreja de jugadors titulars a la promoció contra el Huesca com Xisco Campos, Molina, Rocha, Lago Junior o Giner amb altres sense protagonisme com Tomeu Nadal, Pol Bueso, Marc o Xisco Muñoz. Però la imatge del partit ha estat el retorn de Gerard Valentín després de quatre mesos de lesió. I l’entrenador ho volia destacar.

Un altre fet destacable al final del partit eren les declaracions de Lago Junior a Ràdio Ciutat de Tarragona. Es vol quedar al Nàstic i ho explicava de la següent manera.

L’Oviedo va deixar set titulars de la promoció contra el Cádiz sense convocar i el seu entrenador, Sergio Egea, entenia que el resultat més just hauria estat un empat.

El partit de tornada es jugarà dimecres vinent a les 20.30h. al Carlos Tartiere i es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona. Després de jugar aquesta tornada de l’eliminatòria per decidir el campió de Segona B, els jugadors del Nàstic marxaran de vacances.