La Pobla de Mafumet empata en el seu debut davant el Llagostera

Aquest passat diumenge La Pobla de Mafumet, filial del Nàstic, ha debutat en una nova temporada a la Tercera Divisió del futbol espanyol, i ho ha fet davant un rival prou conegut per l’afició tarragonina, el Llagostera.

El partit ha finalitzat amb empat a 1, tot i que segurament el resultat no reflexa del tot el que es va veure sobre el terreny de joc. Els joves del filial grana van saltar a la gespa disposats a fer-se amb la pilota, desplegar un futbol ofensiu i atractiu i guanyar el partit.

Tot i enfrontar-se a un rival dels que, en principi, hauria d’estar a la zona noble de la taula al llarg de la temporada, els d’Albert Gallego han dominat tot el partit des de l’inici, i amb un gol de Kone al minut 11 s’ha obert el marcador a favor del CF Pobla de Mafumet. Tot i tenir diverses ocasions clares al llarg del matx, en peus de Moha, Vidal i el mateix Kone, el porter visitant ha impedit que arribés el 2 a 0. I a la segona part, al minut 75, Josu Prieto, ha empatat pel Llagostera, establint l’1 a 1 definitiu.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Albert Gallego, ha qualificat d’agredolç el resultat del partit, ja que creu que l’equip pobletà mereixia la victòria.