Compartir
PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona de Nano Rivas va mostrar dissabte una cara ben diferent, una altra manera de jugar i una altra mentalitat. El partit va ser un punt de partida, del que ha de ser el conjunt grana d’ara endavant.

PUBLICITAT

A Albacete els granes busquen fer el següent pas, el triomf. I és que no ho tindran gens fàcil, davant hi haurà l’Albacete d’Enrique Martín, un equip renovat, consistent i a anys lluny d’aquell Albacete que el Nàstic es va trobar al Nou Estadi.

Ara mateix, 11º amb 32 punts, els manxecs busquen un triomf per deixar de mirar les posicions de descens i enganxar-se amb els equips que lluiten per altres objectius en aquesta lliga 123. Per conèixer més detalls d’aquest Albacete, ja tenim al fil telefònic a Juanma Sevilla, de la Cadena SER d’Albacete, que ens ha ampliat com arriba el conjunt d’Enrique Martín.

Pel que fa al Nàstic, els dubtes d’aquesta setmana són les possibles baixes pel partit. Uche i Sergio Tejera han entrenat amb normalitat durant tota la setmana, tot i que són dubte encara per entrar en convocatòria. Matilla i Barreiro no ho han fet amb regularitat i Djetei segueix amb el seu procés de recuperació.

A banda de les lesions, la convocatòria tornarà a ser complicada per Nano Rivas. Màrquez en parlava aquesta setmana, d’una competitivitat que farà que millori el nivell de la plantilla.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà el basc Iñaki Bikandi Garrido, un home de Portugalete que ha xiulat dues temporades a 2b, tres a Segona, tres més a Primera i actualment a la categoria de plata del futbol espanyol.

Bikandi Garrido només ha xiulat un partit als granes en tota la seva trajectòria, va ser la temporada 2011-12 al Nou Estadi en un Nàstic – Guadalajara, un insuls empat a 0.

Si us he de dir una pista d’aquest àrbitre, és que aquesta temporada amb ell només han guanyat els equips locals. Bikandi Garrido té una mitjana de menys de quatre targetes grogues per partit.

PUBLICITAT