Triomf balsàmic i de Moral del Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha guanyat per la mínima a l’Osasuna i ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Manu del Moral, que ha tornat a ser titular per segona jornada consecutiva, ha estat l’autor de l’únic gol del partit en el tram final.

El conjunt grana ha realitzat la millor actuació des de la primera part contra el Tenerife. En aquesta ocasió, però, ha mostrat una línia regular al llarg dels 90 minuts. En el primer acte, l’Osasuna ha comptat amb les millors ocasions del duel, però s’ha topat amb un immens Isaac Becerra. Per contra, Tete Morente ha enviat als núvols la millor ocasió dels locals quan estava tot sol davant Rubén Martínez.

Luis Suárez, que ha fet una actuació individual molt bona, ha forçat una falta perillosa que a punt ha estat de ser penal. El davanter cedit pel Watford ha gaudit d’una ocasió immillorable en el segon temps, quan Rubén li ha regalat la pilota. Malauradament, el seu control no ha estat l’idoni per fer el primer.

Eren els millors minuts del Nàstic, curiosament després d’una topada entre Fali i Abraham Minero, que ha obligat a aquest últim a retirar-se abans de temps. Sebas Coris i el mateix Fali també han estat a punt d’inaugurar el marcador, però els ha mancat encert.

Ja en la recta final, Tete Morente ha enviat una pilota a l’espai a Manu del Moral, que dins de l’àrea, ha rematat la pilota al fons de la xarxa fent l’1 a 0 definitiu.

D’aquesta manera, el Nàstic suma els primers tres punts de la temporada i surt del farolet vermell de forma provisional. El següent compromís del conjunt de Gordillo serà el derbi del Camp de Tarragona davant el Reus Deportiu.