Compartir
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona decidirà aquest divendres si es dona llum verda al projecte de gestió municipal de les llars d’infants de Bonavista i l’Arrabassada, les úniques que encara not treballen amb aquest règim. Si aquest divendres s’aprova l’acord, l’últim pas del procés, a partir del curs 2018-19 ja es podrà aplicar aquesta mesura.

PUBLICITAT

 

Noves dates i espais pel Buquet Festival

El Bouquet Festical torna a Tarragona per sisena vegada, enguany inclòs en el programa cultural dels Jocs Mediterranis. Es tracta d’una aposta de maridatge entre la música, els espais patrimonial i el vermut. Comptarà amb sis concerts entre el 15 de juny i el 10 d’agost que es realitzaran a Casa Canals, el Claustre del Seminari i, per primera vegada, el teatret del Serrallo.

 

Units per recuperar els locals desocupats

Es comença a gestar el pla d’acció respecte als locals no ocupats de Tarragona. Durant la primera reunió, aquest dimecres, entre la conselleria de Comerç i diferents  entitats afectades per la problemàtica s’han assentat les bases d’actuació. S’han recollit les opinions dels assistents, s’ha fixat un calendari de noves reunions i s’ha acordat elaborar i signar un Pacte de ciutat per la revitalització econòmica urbana.

La Pl.Verdaguer escalfa motors per al Minipop que podria abandonar el Pg.de les Palmeres

Dues setmanes abans de l’arribada del Festival Minipop 2018, la Plaça Verdaguer de Tarragona arranca motors oferint l’exposició ’31 Mini Instants’ plasmant les fotografies del taller dels mini reporters amb la visió dels més petits sobre la passada edició del festival musical amb unes construccions jugables i divertides a l’aire lliure.La 8ª edició arribarà els dies 1, 2 i 3 de juny al Passeig de les Palmeres amb la previsió d’incrementar el públic de fora de la ciutat.
PUBLICITAT