Compartir

La possible gestió de llars infantils per part de l’Ajuntament i la valoració general dels paradistes és la d’haver millorat en volum de vendes. Tot i això, encara queden deures pendents com la distribució de parades obertes el dissabte a la tarda.

Un mes de Mercat Central

El renovat Mercat Central de Tarragona ha complert el seu primer mes de vida amb bona nota. Bona part dels paradistes s’han mostrat contents per la rebuda que han tingut les instal·lacions i unes vendes a l’alça. Maria Virgili és la presidenta dels paradistes. Tot i això, també hi ha hagut lloc pel conflicte amb els horaris d’obertura i el compliment del reglament estipulat. Bona part de les parades, sobretot, les de peix, han decidit tancar el dissabte a la tarda, fet que segons alguns paradistes perjudica la imatge del mercat i no convida a anar-hi.

Tàrraco Tapes

Tarragona tornarà a acollir una nova edició de la Tàrraco Tapes a partir d’aquest dijous fins a l’1 de maig. La ruta incorporarà enguany més d’una cinquantena de restaurants, 46 amb la fórmula coneguda de tapa més quinto o canya per 2,50 i set amb la del menú. El director de vendes d’Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, ha explicat que no tenen en compte que no hi hagi altres rutes que generin competència, però ha lamentat la poca activitat a la ciutat.

Llars infantils a la ciutat

Les llars d’infants del Cèsar August, Sant Pere i Sant Pau, El Serrallo, Miracle i Sant Salvador podrien passar a ser gestionades per l’Ajuntament de Tarragona el pròxim curs escolar 2017-2018. Actualment, la seva gestió està en mans de l’empresa CLECE des del 2013, però el seu contracte venç el pròxim mes d’agost i el consistori encara valora la seva opció d’explotació, iniciant abans però un estudi de viabilitat.

El conseller d’Ensenyament, Francesc Roca, ha assegurat que és una oportunitat per l’Ajuntament per tal d’avançar vers una ciutat educadora, desenvolupar el projecte educatiu de ciutat com a eina de cohesió social, que fomenta la igualtat d’oportunitats, i per promoure l’èxit educatiu.

Reina valora el Getafe

Pel que fa als esports, nou entrenament del Nàstic aquest dimecres per seguir preparant el xoc contra el Getafe. Manolo Reina ha parlat en roda de premsa per valorar un rival, que ha assegurat, que serà molt complicat, però que creu en la capacitat dels granes. Dimecres a banda, on tindrem al programa esportiu Temps Afegit, l’entrenador de l’ADT Jona Quina, que ens parlarà de la temporada dels de Torreforta i de les aspiracions de la temporada vinent.

Temps

Pel que fa al temps, dia amb forta presència de núvols, tot i que no s’espera risc de precipitacions. Les temperatures disminuiran, deixant màximes de 18 graus i mínimes de 9.

Apunt

La Capona es vesteix de gala aquest dijous, amb la seva festa de Sant Jordi, on tindran presencia alguns dels autors i autores més rellevants del panorama literari català del moment com Xavier Bosch, Margarida Aritzeta, Sílvia Soler o Ferran Gerhard, entre d’altres, compartint un berenar i signant les seves novel·les.