Compartir
PUBLICITAT

La postura i discurs del diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Carles Castillo, no deixa indiferent a ningú, ni als components del seu mateix partit, ni als companys polítics d’altres formacions.

PUBLICITAT

Castillo va respondre diverses qüestions al programa Tribuna Tarragona de Ricard Lahoz, sobre l’empresonament dels dirigents polítics independentistes o la postura rígida del seu partit vers aquests fets.

Des de Tarragona, diversos companys polítics han valorat aquest posicionament, allunyat del que el PSOE o PSC presenta al Parlament de Catalunya o Congrés. Pau Ricomà, portaveu d’ERC, assegura que la seva actitud hauria de ser més comú i normal.

Des de la CUP, la portaveu Laia Estrada, ha explicat que no té cap sentit que Castillo demani això i continuï en aquesta formació.

Des del PDCAT, el portaveu Dídac Nadal, va més enllà, i inclús demana al batlle Josep Fèlix Ballesteros que tingui major sensibilitat i lideri el canvi de mentalitat del partit.

D’altra banda, el Partit Popular no ha volgut valorar-ne les declaracions, de la mateixa manera que Ciutadans tampoc n’ha volgut fet de declaracions personals d’un diputat.

L’entrevista sencera és pot escoltar a rctgn.cat.

PUBLICITAT