Compartir
Fotos: Tarragona 2018
PUBLICITAT

Els Lunnis y Lucrecia han presentat aquest dilluns la cançó dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Els personatges de RTVE i la seva presentadora han estat els grans protagonistes d’un esdeveniment del qual han gaudit milers de nens i nenes.

PUBLICITAT

L’acte també ha servit perquè Lupita, Lucho, Lublú, Lulila i companyia hagin estrenat en primícia el capítol de la sèrie Lunnis de Leyenda, “Lucio Municio, campió olímpic”. En aquest episodi, Tarracus, la mascota dels Jocs, també ha fet acte de presència.

La història del capítol explica que Tarracus va reptar i va vèncer Lucio Minicio, que vivia a Bàrcino i presumia de ser el millor esportista de tots els temps. Des d’aleshores, Lucio va dedicar-se només a les curses de quadrigues i va convocar els millors esportistes per competir en el seus propis Jocs de la Mediterrània. Després va posar rumb a Olímpia i va convertir-se en el primer medallista olímpic d’Hispània.

La cita ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el director de RTVE Catalunya, Carles González; el director de continguts infantils de TVE, Yao Fandiño; el Conseller Comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor; la consellera d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona, Maria Elisa Vedrina; i el conseller d’Educació i desenvolupament, Francesc Roca.

PUBLICITAT