Compartir

Aquest dijous 18 de maig destaquem el gran operatiu antidroga al barri de Sant Salvador, els plans de Seguretat i l’estat de la Cucafera petita.

Macrooperatiu antidroga

Sant Salvador ha estat escenari d’un macrooperatiu dels Mossos d’Esquadra contra la droga, ens explica més detalls Alba Nebot.

Plans de seguretat caducats

Els grups municipals del Partit Demòcrata (PDECAT), ERC-MES-MDC i la CUP han convocat aquest dijous una roda de premsa per parlar sobre els plans de seguretat caducats. Un tema del qual ja en van parlar l’any passat i que exposaven que plans com el PROCICAT, l’INFOCAT, el NEUCAT, l’INUNCAT, el SISMICAT, el CAMCAT, el TRANSCAT o el PLASEQCAT, portaven entre deu i sis anys caducats, malgrat els requeriments fets per l’administració autonòmica.

Prèvia del Rayo vs Nàstic

Pel que fa als esports, el Nàstic de Tarragona encara el tram final de la setmana amb la preparació pel partit d’aquest mateix divendres contra el Rayo Vallecano. Només quatre partits per finalitzar el campionat i assolir la desitjada permanència, la primera prova de foc, Vallecas. Gerard Valentin ha parlat de la dificultat d’una competició molt igualada, el podreu escoltar en el Temps Afegit d’aquest dimecres. A banda, dia de prèvia amb Juan Merino i Localitat Grana de dijous, amb Carles Cortés i Juanfran Moreno, del Diari de Tarragona.

Cucafera en mal estat

La Cucafera de Tarragona i l’Associació de Veïns del Port, entitat a càrrec, es plantegen no treure enguany la Cucafera Petita durant les festes de la ciutat, tot i que ho lamenten, ja que enguany celebra el seu 15è aniversari. La causa, la falta de recursos per a la seva necessària restauració. I és que diverses esquerdes al cap, cua i banyes, el mecanisme espatllat, i sobretot un forat bastant destacat al morro fan que no sigui adequat treure-la al públic no solament per motius estètics sinó per seguretat.

Temps

Pel que fa al temps, cel ennuvolat a primera hora del matí que deixarà pas a les clarianes. Les temperatures es mantindran deixant màximes de 24 graus i mínimes de 17.

Apunt

Aquest divendres, l’espai Jove KESSE acollirà el concert íntim d’Oriol Casals, acompanyat de la seva guitarra amb temes propis i versions. L’entrada serà gratuïta.