La màgia lluny de casa s’esgota al Molinón

El Nàstic de Tarragona ha caigut en la seva visita a l’Sporting de Gijón i ha vist trencada la bona dinàmica de resultats a domicili. Els gols de Michael Santos i Rubén García han ajusticiat als grana en un partit on han tornat a exhibir l’estil conservador que ha marcat l’etapa de Rodri des de la seva arribada. En aquesta ocasió, però, les ocasions han brillat per la seva absència.

El tècnic barceloní ha apostat per ajuntar en la davantera a Manu Barreiro i Álvaro Vázquez, que s’ha estrenat com a titular. Abraham Minero ha estat l’altra novetat en l’onze inicial en detriment de Javi Jiménez. Petites modificacions però mateix estil i forma de jugar.

L’equip tarragoní ha trobat amb un Sporting molt més ambiciós que ha anat a pel partit des del primer minut, fet que ha provocat que diverses arribades a la porteria de Dimitrievski. La voluntat dels asturians ha tingut premi en l’últim minut de la primera part, quan Michael Santos ha aprofitat una pilota en llarg per superar al porter macedoni.

En el segon temps, Rodri hi ha introduit Omar Perdomo, Javi Márquez, que ha debutat amb la samarreta del Nàstic, i Dumitru Cardos per intentar canviar la situació. Malauradament, ha estat el rival qui ha tornat a colpejar per mitjà de Rubén García, qui ha fet el 2 a 0 definitiu.

La derrota, afegida a la de fa set dies contra el Reus, fa que el Nàstic torni a estar molt a prop de les places de descens. En el pròxim compromís s’enfrontarà al Cádiz en un partit que pot suposar molt més que tres punts.