Compartir
PUBLICITAT

Les actuacions del georgià aquesta temporada al lateral dret estan deixant el llistó massa alt per trobar un substituït de garanties.

PUBLICITAT

De fet Kakabadze ha jugat tot el que ha pogut jugar, excepte els partits que no ha estat per la convocatòria amb Geòrgia. 16 titularitats, on només en un d’ells ha estat substituït a la segona part. El total, 1.427 minuts, on ha aportat dues assistències.

Rodri, però, haurà de pensar qui serà el suplent pel partit d’aquest dissabte davant l’Almería, ja que Kakabadze no hi podrà ser per sanció.

Les opcions

Les opcions del tècnic grana són justes. La primera d’elles, però la que té menys possibilitats a hores d’ara, és la de Pol Valentín. El jove lateral no ha gaudit de minuts i sembla que Rodri no el veu prou madur per plantejar-li un repte d’aquesta magnitud.

La següent opció és Suzuki. El japonès ja sap el que és actuar en aquesta demarcació i Rodri ja l’ha utilitzat. De moment, és la més viable.

Tenint en compte que Minero també està sancionat, l’última opció viable és la de Xavi Molina, tot i que bastant hipotètica, perquè el de la Canonja és inamovible ara mateix com a central.

Els granes tornaran aquest dimecres dels entrenaments al CAR de Sant Cugat i dijous realitzaran una última sessió a les instal·lacions del Nou Estadi, abans de posar rumb divendres a Almería.

PUBLICITAT