Compartir
PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona inicia aquest dilluns la que serà la primera setmana completa de pretemporada, abans del primer partit de preparació aquest dissabte contra el Vila-real. Setmana marcada pels possibles nous fitxatges que arribin al club, on després d’Omar Perdomo, segons va explicar Josep Maria Andreu, el president del Nàstic, n’han d’arribar cinc més.

PUBLICITAT

Un d’ells segons ha informat el diari Més aquest dilluns, seria Luismi, que podria retornar al Nàstic. Després del seu retorn al Valladolid un cop finalitzada la seva cessió a Tarragona, les bones sensacions que va deixar el gadità han fet que la direcció esportiva del club treballi per tornar a portar al jugador aquest estiu, sobretot, per completar un mig camp encara agafat amb pinces, amb Zahibo, Tejera, Maikel Mesa i Muñiz.

Lusimi seria una peça clau per començar a agafar forma a un equip on amb un parell de retocs més, pot conformar una plantilla equilibrada i de qualitat. A banda, en el capítol de sortides, després de Lobato, Reina, Alex López, la no continuïtat de Giner, Achille Emana, Bouzón, Cordero, Giner, Madinda i José Carlos, segons el rotatiu l’Oviedo podria estar interessat en el lateral esquerre Mossa.

Un dels problemes tot i la voluntat del conjunt dirigit per Anquela per fer-se amb els seus serveis, és que l’oferta no assoleix les pretensions que el Nàstic considera oportunes. Aquesta setmana veurem el desenllaç de les possibles arribades o sortides que es produeixin.

PUBLICITAT