Compartir
PUBLICITAT

L’eufòria aconseguida aquestes setmanes no ha d’actuar de vel pel Nàstic de Tarragona. En les vuit jornades que queden, hi ha marge suficient per aconseguir la desitjada permanència, però pel cap de Nano Rivas està que l’equip no es despisti ni un sol minut.

PUBLICITAT

Aquest divendres ho ha fet palès a la sala de premsa del Nou Estadi. Conscient que l’objectiu està a tocar, el tècnic de Ciudad Real ha assegurat que com més a prop es troba, més complicat resulta.

Un exemple real de relaxació és l’Elx de la temporada passada. 42 punts en la mateixa jornada que els granes, l’equip il•licità va acabar baixant. Nano extrapola l’exemple per tenir clar el que no pot passar i en què no ha de caure l’equip.

El Real Oviedo busca un objectiu ben diferent, com són els playoff, i per fer-ho engalanaran un Tartiere preparat per una nova batalla. La problemàtica de diumenge, l’estat de la gespa i la pluja. Nano Rivas ha recalcat que pel joc, serà un condicionant.

Pel que fa a les baixes, el Nàstic no podrà comptar amb Molina per sanció i tampoc amb Julio Pleguezuelo, Uche i Djetei per lesió.

PUBLICITAT