El Nàstic fa les paus amb el Nou Estadi

El Nàstic s’ha retrobat amb la victòria al Nou Estadi al superar per 2 a 1 al Sevilla Atlético. El partit ha tingut dues parts molt diferents. En la primera, els grana han estat infinitament superiors al rival. Fruit d’això, ha aconseguit un avantatja de dos gols gràcies a l’encert de Maikel Mesa i Xavi Molina en el refús de dues accions a pilota aturada.

En la segona part, però, els grana s’han tirat enrere davant la valentia dels joves futbolistes del rival i això l’ha fet patir més del que s’esperava després dels primers 45 minuts. Sobretot després del gran gol de Carlos Fernández, que ha servit per retallar diferències i perquè el filial andalús entrés novament dins del partit. En els últims darrers minuts els andalusos han reclamat un penal que l’àrbitre no ha assenyalat.

Amb aquesta victòria, el Nàstic se situa en la 15a posició amb 21 punts i té un marge de dos punts respecte a les places de descens. L’equip començarà a preparar aquest dilluns la visita al camp de la Cultural Leonesa del pròxim diumenge.