Compartir
RdP Arrabassada 2
PUBLICITAT
El futur de l’escola Arrabassada està més aprop. L’Ajuntament i les Dominiques de l’Ensenyança han arribat a un acord per trobar conjuntament quina serà l’ubicació més idonia del nou centre escolar. El Departament d’Ensenyament destinarà a les obres de la nova escola un total de 4.534.354 €, i hauran de finalitzar en menys de dos anys. L’Arrabassada és una escola amb dues línies d’Infantil i primària.

Els Jocs Mediterranis visiten Barcelona

Els Jocs Mediterranis viatgen avui a Barcelona, per a la presentació al COnsell Municipal de l’Esport. Es tracta d’un òrgan de participació sectorial que implica diferents agents del món de l’esport, amb representació institucional i de les federacions i representants privats  . Barcelona acollirà la competició d’hípica dels Jocs Mediterranis.

Comença el II Workshop de Planet Youth

Avui comença el II Workshop de Planet Youth, la iniciativa municipal que lluita contra les addiccions entre els joves. Durant dos dies experts d’arreu d’Europa debatran sobre les mesures que es poden prendre i les eines de les que es disposa per reduïr els hàbits poc saludables. La clausura la realitza el Forum Smart, per debatre sobre addiccions a les pantalles.

Amfiteatrum el nou espectacle de Tarragona Història Viva

L’espectacle estiuenc Tarragona Història Viva de recreació romana començarà aquest 2017 el 27 de juliol i s’allargarà fins al 25 d’agost. L’any passat es van fer recreacions de lluita de gladiadors a l’amfiteatre que van resultar tot un èxit omplint el recinte gairebé tots els passis.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

PUBLICITAT