Compartir
PUBLICITAT

Els socialistes han realitzat l’últim acte de campanya a la ciutat de Tarragona amb tots els alcaldes i regidors del territori. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha declarat que cal recuperar les polítiques socials en una campanya que, assegura, s’ha centra de manera quasi exclusiva en l’independentisme. L’alcalde ha comparat la figura d’Iceta amb la de Tarradellas, com algú capaç d’aglutinar persones de contextos molt diferents. D’altra banda, Rosa Maria Ibarra, cap de llista de Tarragona pel PSC, ha destacat el contingut social de les seves propostes, assegurant que el PSC és un partit amb un vessant clarament municipalista.

PUBLICITAT

Qui també realitza el seu últim acte de campanya, i el seu míting final de campanya és el PP. Alejandro Fernández, cap de llista dels populars a Tarragona, acompanyat de Pablo Casado, diputat al Congrés, han tancat la campanya electoral a Tarragona. Una campanya que s’ha destacat per tenir persones de renom del partit al territori.

Eusebi Campdepadrós, cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona, ha explicat perquè es va canviar de partit per aquestes eleccions. Recordem que Campdepadrós havia optat a ser candidat per ERC i que també havia format part de la llista per les eleccions europees. El cap de llista ha assegurat que “va rebre una trucada de Carles Puigdemont, President de Catalunya cessat pel Govern Espanyol, perquè formés part de la seva llista.”

Amb tot plegat demà és jornada de reflexió, això vol dir que cap partit polític es podrà pronunciar. I dijous hi haurà les eleccions al Parlament de Catalunya, des de Ràdio Ciutat de Tarragona farem programació especial tot el dia per informar de tot el que passi.

PUBLICITAT