Compartir
PUBLICITAT

El PDeCAT reclama convertir un descampat de Sant Salvador en un aparcament i un parc per a joves.

PUBLICITAT

D’altra banda, aquest dimecres s’ha reunit el senat tarragoní en el qual, l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que respecta la decisió dels 6 senadors que han renunciat al seu càrrec i que ja ha trobat una sustituta, Marta Mateu.El Grup Municipal recorda que fa més de cinc anys que l’equip de govern es va comprometre a fer realitat aquesta demanda veïnal i que a dia d’avui encara no s’ha fet res. El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata Albert Abelló, ha tornat a reclamat aquest dijous a l’equip de govern (PSC-PP) convertir el descampat ubicat al costat de l’Institut Pont del Diable del barri de Sant Salvador i convertir-lo en un aparcament i un parc per a joves. Ha assenyalat que Sant Salvador no disposa de cap parc per a joves, fet que provoca que els infants i adolescents juguin a pilota o patinin als carrers i places del barri.

Tarragona celebra per primera vegada la festa de la cervesa, coneguda popularment com Oktober Fest. Aquest dimecrs ha donat el tret de sortida i fins diumenge es pot visitar a la Tàrraco Arena Plaça. Aquesta popular festa, on hi pot participar tota la família, ofereix una àmplia carta de productes alemanys i tot ambientat amb música i tradicions pròpies del país. A més, se celebren diversos concursos i tallers per aprendre a servir una cervesa de qualitat.

En esports, el Nàstic de Tarargona ha superat clarament, aquest dimecres, al Granada. Dos gols del nigerià Ike Uche han donat la victòria i els tres punts als tarragonins. Els homes de Rodri porten ara 8 punts i es troben els tercers per la cua. L’equip torna aquest dijous a la sessió d’entrenament per preparar el partit de diumenge contra el Cordoba.

PUBLICITAT