Perduts

El Nàstic de Tarragona tanca el 2017 amb una nova derrota i molts dubtes. La sensació que ha deixat l’equip ha estat agredolça després de dos temps molt diferents.

En la primera part ha competit de tu a tu contra un Huesca que ha demostrat perquè és el líder de la categoria, amb un futbol vistós i atractiu. Els dos equips han tingut ocasions per avançar-se en el marcador i ha estat el conjunt aragonès qui ha trobat el premi amb el gol d’Ávila.

El 0 a 1 i la lesió d’Ikechukwu Uche abans del final del primer temps ha estat un doble cop del qual els grana no han sabut aixecar-se. En la segona part, el ritme de joc ha baixat i el Huesca ha començat a generar ocasions. En una d’aquestes accions, Jair ha rematat dins de l’àrea i Dimitrievski ha introduit la pilota en la seva pròpia porteria.

En el temps afegit, Maikel Mesa ha marcat un gran gol que no ha servit per res més que maquillar el marcador.

El Nàstic tornarà a la feina el pròxim dissabte 30 de desembre per preparar la visita a l’Estadi de Vallecas. Podria fer-ho amb la incorporació de dos o tres jugadors, com així ha confirmat Josep Maria Andreu.