Els petits detalls condemnen al Nàstic

No hi ha manera. El Nàstic ha tornat a ensopegar i ha sumat la vuitena derrota al Nou Estadi en un partit marcat pels petits detalls. La lesió d’Álvaro Vázquez, el gol de Simone Grippo en la recta final de la primera part i l’ensopegada de Xavi Molina en el 0 a 2 l’ha fet claudicar davant el Real Zaragoza.

El partit ha començat amb un ritme trepidant. Els grana han tingut una ocasió claríssima d’Álvaro Vázquez, que ha perdonat davant Cristian Álvarez després d’una gran assistència de Juan Muñiz. Els aragonesos han respost amb una rematada de cap de Borja Iglesias i un xut d’Alberto Zapater.

La retroacció del Nàstic l’han protagonitzat Tete Morente i Javi Jiménez. El primer no s’ha atrevit a xutar quan estava dins de l’àrea i el segon s’ha topat amb un Cristian Álvarez extraordinari. Poc després ha arribat la lesió d’un Álvaro Vázquez, que malauradament no ha pogut seguir dins del terreny de joc. En els últims minuts del primer temps, Simone Grippo ha aprofitat un servei de cantonada per fer el 0 a 1.

En la segona part, els tarragonins han posat més voluntat que futbol, però no han estat capaços de batre Cristian Álvarez. Nano Rivas ha donat entrada a Omar Perdomo i Sergio Tejera per ser més verticals i atacar pels extrems. Tot i això, tampoc ha pogut retallar diferències per la gran actuació del porter argentí.

La derrota deixa al Nàstic 16è amb 32 punts, tres més que la Cultural Leonesa a l’espera que disputi el seu partit davant el Rayo Vallecano. El següent partit serà la visita al FC Barcelona B el pròxim dissabte a les 4 de la tarda al Mini Estadi.