Compartir
PUBLICITAT

Lorena Roldán, segona de Ciutadans, juntament amb Rubén Viñuales, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Tarragona, han passejat, aquest dijous al matí, pel Mercat Central. El cap de llista per Tarragona, Matías Alonso, havia d’assistir a la visita, però per malaltia s’ha hagut de quedar a casa. Roldán ha explicat que el seu objectiu era conèixer les inquietuds dels comerciants i reactivar el comerç.

PUBLICITAT

Des de Ciutadans han volgut reafirmar el seu compromís en participar en tot allò que afecti Catalunya.

Alejandro Fernández, cap de llista del Partit Popular a Tarragona, ha assegurat que el seu principal objectiu econòmic és “recuperar l’estabilitat i la confiança perquè les empreses tornin.” Per això volen tirar endavant un seguit de mesures com la supressió de l’import d’actius no productius i de grans superfícies o un paquet de mesures de simplificació administrativa, reduir la burocràcia i també reduir els impostos com l’IRPF a les rendes mitjanes baixes. Fernández ha criticat que “la CUP es mostrés contrària al projecte del Barcelona World.”

En aquest sentit el PSC també ha posat el Hard Rock Cafe, antic Barcelona World, entre una de les prioritats per reactivar l’economia. Segons Rosa Maria Ibarra, la candidata socialista a Tarragona, el complex d’oci crearia uns 5.000 llocs de treball, juntament amb el Logis Penedès. D’altra banda Carles Castillo, segon de la llista dels socialistes, ha denunciat que “amb el Govenr de JxSÍ i el suport de la CUP les llistes d’espera per passar per quiròfan al Camp de Tarragona ja superen les 13.000 persones.”

PUBLICITAT