Compartir
PUBLICITAT

Les aigües no havien estat tan agitades a can Nàstic de Tarragona. I direu, home l’any passat estàvem en la mateixa situació. Sí, però, el club no havia destituït al director esportiu Emilio Viqueira ni s’estava plantejant trencar peres amb Promoesport i decidir si l’any que ve, sigui on sigui, el projecte ha de ser un altre de ben diferent.

PUBLICITAT

Perquè la situació passi a Segona Divisió, el Nàstic s’ha d’imposar a la Cultural Leonesa aquest dissabte, un rival que durant la temporada també ha tingut els seus alt i baixos, però ha confiat en la línia marcada per Rubén de la Barrera, l’entrenador que els va tornar a la categoria de Plata 42 anys després.

Els lleonesos han revertit la dinàmica en aquests últims partits i veuen la salvació més a prop. Això sí, puntuar a Tarragona serà clau. Perquè ens expliqui des de dins com arriba la Cultural, ja tenim al fil telefònic el company d’El Dia de León, José Barreales.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà el basc Iñaki Bikandi Garrido, un home de Portugalete que ha xiulat dues temporades a 2b, tres a Segona, tres més a Primera i actualment a la categoria de plata del futbol espanyol.

Bikandi Garrido només ha xiulat un partit als granes aquesta temporada, en el triomf a Albacete i la temporada 2011-12 al Nou Estadi en un Nàstic – Guadalajara, un insuls empat a 0. Bikandi Garrido té una mitjana de menys de quatre targetes grogues per partit.

PUBLICITAT