Compartir
PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona vol refer-se de la derrota a l’Heliodoro de Tenerife i té l’oportunitat de fer-ho aquest dimecres, rebent al Granada al Nou Estadi. Tres setmanes després, el conjunt grana tornarà a jugar davant l’afició amb la il•lusió de poder brindar el segon triomf del curs, i treure el cap de la zona baixa de la classificació. El rival serà dels durs de pelar.

PUBLICITAT

El Granada arriba al xoc després de tres triomfs consecutius i d’haver deixat enrere els dubtes de l’inici de lliga, on no acabava de sentir-se còmode. Els anomenats Nazaries són un dels equips amb el millor colpeix de la lliga, acumulant 13 gols a favor, sent un dels equips més golejadors de la lliga. Per saber com arriba el conjunt de José Luis Oltra, ja tenim al fil telefònic al company de Ràdio Marca Granada, José Angel Martos.

Això és el que ens ha explicat el company de Granada i això és el que deia Oltra, en la roda de premsa, precisament, el que comentàvem sobre la preocupació del tècnic valencià per la situació a Catalunya.

A banda, Oltra també ha destacat el potencial del Nàstic i la situació irreal on està situat a la classificació.

Si Oltra feia referència al Nàstic, Rodri ho feia del Granada, on també ha valorat el seu potencial com a equip que busca retornar a Primera. Una de les incògnites del partit era si els internacionals Kakabadze i Dimitrevski arribarien pel xoc, Rodri ha confirmat que entraran en convocatòria. L’equip segueix engranant el seu motor amb Rodri i assimilant les seves idees. El tècnic grana ha destacat que la plantilla ara com ara té les coses més clares que fa dos partits.

Pel que fa a les baixes, els tarragonins no podran comptar amb Djetei ni Dongou, lesionats i òbviament, Rodri farà rotacions tenint en compte el partit de diumenge a Córdoba.

Àrbitre del partit

L’àrbitre del partit és Álvaro Moreno Aragón, precisament nascut a Granada i del col·legi madrileny. Acumula cinc temporades a la Segona Divisió B i enguany debuta en aquesta Segona Divisió. No té cap precedent amb els granes i aquesta temporada ja ha xiulat als d’Oltra en el primer partit de lliga entre l’Albacete i el Granada, que va acabar en un empat a 0.

PUBLICITAT