Compartir
PUBLICITAT
Aquest mes de setembre han pujat els preus arreu de Catalunya, també a Tarragona, un 1,8%. A Catalunya an augmentar un 2,1% a Catalunya respecte al setembre de 2016, tres dècimes més que a Espanya. Aquest augment ha rebut una lectura negativa per part de sindicats, ja que no va acompanyat d’un augment salarial. Per part de PIMEC, tenen una lectura positiva, perque no ho acompanya un augment de la inflació desmesurat.
Ahir la tragèdia va marcar el dia de la hispanitat amb la mort d’un pilot de l’avió Eurofighter, en un accident després de l’exhibició. A Tarragona la data es va celebrar sense cap acte multitudinari, només com un dia de festa pels tarragonins. Pels regidors de l’Ajuntament la festa és optativa i alguns han decidit treballar, com Laia Estrada i Jordi Martí de la CUP.
El dia de la Hispanitat també coincideix amb la celebració aragonesa del Pilar. El Centre cultural de Aragón el va celebrar ahir amb normalitat. La catedral va acollir la missa i l’ofrena floral a la Verge del Pilar. També van realitzar un dinar de germanor.
El  Nàstic de Tarargona torna a la feina després de superar per 2 gols a 0 al Granada. El nigerià Ikechuku Uche va ser l’heroi del partit després de sumar un doblet que va donar els 3 punts al conjunt grana. Un bon partit d’un Nàstic que necessitava guanyar per sumar punts i donar una alegría a una afició que ha vist un nou inici de temporada negatiu al Nou Estadi.
PUBLICITAT