Compartir
PUBLICITAT

Així com en altres municipis Tarragona ha posat en marxa aquest cap de setmana un servei de parada de bus intermèdia per a les dones. Aquest tema també ha tingut el seu protagonisme durant el ple d’aquest dilluns. Des de la CUP han presentat igualment una moció perquè consideren que hi ha matisos diferents amb el que finalment s’ha fet. Per la seva banda des de Ciutadans han denunciat la precipitació de l’equip de Govern per tirar endavant la mesura, i han recordat que en altres municipis s’ha demostrat que les stop-parades no estarien cobertes per les assegurances, així ho ha explicat Sonia Orts, consellera de Ciutadans.

PUBLICITAT

Tot i això hi ha hagut unanimitat davant aquest tema.
La Portaveu del Govern municipal, Begoña Floria, ha explicat que aquest cap de setmana ningú ha demanat aquest servei, però que no s’ha enregistrat cap incidència, i també s’ha mostrat sorpresa per la polèmica que estava creant al ple.

Floria ha assegurat que la mesura s’ha treballat amb la gerència, i que aquesta ha dit que s’havia de fer. Ha assegurat que estan estudiant si s’ha de modificar alguna cosa del reglament, però que el gerent diu que sembla que no.
Recordem que es tracta d’una mesura que s’ha implementat a les línies 71, 72 i 73 perquè les dones que ho sol·licitin puguin baixar el més a prop possible de les seves destinacions.
D’altra banda s’ha aprovat una moció a favor de la vaga feminista del 8 de març amb l’abstenció de Ciutadans i l’oposició del PP.

PUBLICITAT