Compartir

Destaquem l’explosió d’unes màquines expenedores al carrer Rovira i Virgili, l’inici de la Imaginada i el Nàstic prepara l’últim partit de pretemporada.

Explosió de màquina expenedora

Una explosió de gas en unes màquines expenedores ha deixat un balanç de quatre ferits, segons ha informat el SEM. Els fets han passat cap a les 12.35 hores d’aquest divendres al número 24 de Carrer Rovira i Virgili, en un local nou que encara no està obert al públic. Santiago Sánchez ha sigut testimoni dels fets. Tot i que han estat traslladats a l’hospital, els serveis mèdics els han qualificat de ferits lleus. El primer tinent alcalde de l’Ajuntament Jose Luis Martín, ha explicat com es troben els afectats.

Les causes de l’incident s’estan investigant per part dels Mossos d’Esquadra. Una primera hipòtesi és que s’hauria produït un escapament de gas a l’interior d’una d’aquestes màquines, que hauria acabat explotant. Al lloc dels fets, s’hi han desplaçat 2 dotacions dels bombers, a més de 4 dotacions del SEM i Mossos d’Esquadra. Alguns vehicles que es trobaven estacionats a la zona han patit alguns desperfectes a causa de la deflagració.

Tret de sortida a la Imaginada

La festa reivindicativa de Sant Magí comença aquest divendres amb algunes novetats. Ens ho explica Jesús Sarmiento.

Tarraquanins

El Club dels Tarrragonins i l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües presenten l’espectacle Tarraquanins. Es tracta de tres conta contes representats per Joan Rioné, Genovesa Narratives, Marc Rocamora i Agustí Ferrer que pretenen fomentar el consum de l’aigua de l’aixeta per a ús de boca i estimular les pràctiques del consum de l’aigua com a recurs fràgil, limitat i de primera necessitat. Les representacions tindran lloc el 16, 17 i 18 d’agost al vestíbul del Teatre de Tarragona.

Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha tornat als entrenaments aquest divendres per preparar l’últim partit de pretemporada. Ens ho explica Jesús Sarmiento.

Apunt
Aquest dissabte a partir de les 11 del matí a la plaça del Rei hi haurà la festa Mulla‘t. Un acte dedicat als més petits i organitzats pels Xiquets de Tarragona, on tots els nens i nenes que vulguin podran remullar-se durant tot el matí i gaudir de jocs d’aigua.