Compartir
PUBLICITAT

Aquest diumenge se celebra el primer acte del Festival Internacional de Cinema de Tarragona, el REC. En concret s’inicien les Sessions Vermut amb una trobada amb la directora del film “Estiu 1993”, Carla Simon. El Teatret del Serrallo acollirà aquest acte que s’anirà repetint durant els dies festius en un emplaçament preparat per acollir projeccions cinematogràfiques.

PUBLICITAT

Amb motiu de la celebració del 17è Aniversari de la Declaració de Tàrraco com a Patrimoni Mundial, els recintes monumentals del Museu d’Història de Tarragona ofereixen una jornada de portes obertes. Una bona ocasió per conèixer de més aprop el passat romà de la ciutat. Com a novetat d’aquest 2017, l’Escola Municipal de Música i El Tecler també participen en els actes de celebració, i oferien música en viu a diferents punts de la ciutat.

El Gran Recapte recull 120 tones d’aliments a Tarragona i 500 a tota la demarcació. Són les xifres que deixen les dues jornades de l’esdeveniment en què han participat 250 establiments. És una xifra similar a la de l’any passat, però enguany ha incrementat la qualitat dels productes.

I en esports la Pobla de Mafumet visita aquest dissabte al migdia el camp del Castelldefels. Recordem també que l’Osasuna denunciarà dilluns el Nàstic per no col·laborar en jugar el matx dins les 24 hores següents a la seva suspensió. Els navarresos consideren que els granes no van fer cap gest per quedar-se a Pamplona i disputar e partit.

PUBLICITAT