Compartir
òperes primes REC
PUBLICITAT

L’obertura internacional de la 17a edició del festival REC va ser, aquest dimarts a la nit, amb la projecció de la primera obra de Pere Portabella, ‘No compteu amb els dies’, inclosa la secció My First Time. Membres del festival han destacat el caràcter universal del certamen. I és que fins diumenge es projectaran 11 òperes primes valentes i arriscades, d’estrena a Catalunya.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a la llum una nova aplicació d’agenda per a mòbils, que reuneix tota l’activitat de la ciutat de manera actualitzada. L’app conté tota la informació dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, les tradicions, el patrimoni, entre altres. A més, conté un cercador que permet filtrar els actes per interessos.

El Comitè de Competició li demana al Nàstic de Tarragona que respongui, en un termini de tres dies, perquè va marxar de Pamplona i no s’hi va quedar les 24 hores següents a la suspensió del partit contra l’Osasuna, tal com recull la circular número 5 de la normativa. La resposta del Comitè no suposa de moment l’obertura d’un expedient.

El CBT visitarà aquest dimecres la pista del Sant Josep de Badalona, un partit que es va ajornar el dia 30 de setembre. Els blaus disputaran el xoc molt mancats d’efectius, amb només cinc peces del primer equip. I Pape Mbaye i Henry Wilkins no podran jugar perquè són fitxatges posteriors a l’ajornament del partit.

PUBLICITAT