Compartir
PUBLICITAT

PUBLICITAT

La valoració general dels paradistes és la d’haver millorat en volum de vendes. Tot i això, encara queden deures pendents com la distribució de parades obertes el dissabte a la tarda.

Un mes de Mercat Central

El renovat Mercat Central de Tarragona ha complert el seu primer mes de vida amb bona nota. Bona part dels paradistes s’han mostrat contents per la rebuda que han tingut les instal·lacions i unes vendes a l’alça. Maria Virgili és la presidenta dels paradistes. Tot i això, també hi ha hagut lloc pel conflicte amb els horaris d’obertura i el compliment del reglament estipulat. Bona part de les parades, sobretot, les de peix, han decidit tancar el dissabte a la tarda, fet que segons alguns paradistes perjudica la imatge del mercat i no convida a anar-hi.

Tararco Tapes

I parlem de gastronomia, ja que aquest dijous s’iniciarà la Tarraco Tapes, la ruta que enguany acollirà la ciutat fins a l’1 de maig, amb més d’una cinquantena de restaurants. Aquest dimecres es farà la seva presentació a l’Ajuntament de Tarragona, on es donaran a conèixer els sabors d’una ruta que no tindrà competència aquest 2017 de cap altra ruta en paral•lel. I pel que fa als esports, el Nàstic torna als entrenaments aquest dimecres per seguir preparant el xoc contra el Getafe.

Mitja setmana on Juan Merino ja sap que no podrà comptar amb els cinc lesionats, Cordero, Djetei, Madinda, Barreiro i Lusimi, que segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions. Dimecres a banda, on tindrem al programa esportiu Temps Afegit, l’entrenador de l’ADT Jona Quina, que ens parlarà de la temporada dels de Torreforta i de les aspiracions de la temporada vinent.

TEMPS

Pel que fa al temps, dia amb forta presència de núvols, tot i que no s’espera risc de precipitacions. Les temperatures disminuiran, deixant màximes de 18 graus i mínimes de 9.

APUNT

La Capona es vesteix de gala aquest dijous, amb la seva festa de Sant Jordi, on tindran presencia alguns dels autors i autores més rellevants del panorama literari català del moment com Xavier Bosch, Margarida Aritzeta, Sílvia Soler o Ferran Gerhard, entre d’altres, compartint un berenar i signant les seves novel·les.

FOTO: noticiestgn

PUBLICITAT