Compartir
PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona segueix preparant el xoc de diumenge al Nou Estadi davant el Sevilla Atlético, però la notícia aquest dijous ha estat la destitució de Jordi Abella com a preparador físic.

PUBLICITAT

Si no n’hi havia prou amb la polèmica a Pamplona i l’Osasuna o amb la situació a casa del conjunt grana, el club ha anunciat el relleu a la parcel·la física. Rodri, tècnic grana, ho ha explicat, al·legant motius personals del mateix Jordi Abella. En l’àmbit esportiu, els granes reben al conjunt andalús amb la pressió d’aconseguir un triomf a casa, cosa que no passa des de l’11 d’octubre.

Rodri ha explicat que l’equip ha treballat igual, però que aquesta setmana soparan junts i realitzaran dinàmica de grup, com a part del treball mental de preparació per l’enfrontament.

Una altra de les novetats de la setmana ha estat la incorporació als entrenaments de Matilla, una possible incorporació de cara al mercat d’hivern. Rodri ha explicat que el jugador agrada, tot i que és massa aviat per valorar-ho.

Pel partit, els granes recuperen a Barreiro, Delgado i Uche, a banda de Jean Luc, Perone i Bustos. Sergio Tejera serà de nou baixa per diumenge.

PUBLICITAT