Compartir
PUBLICITAT

La Sala Trono reprèn la seva programació a la Caixa Escènica del Teatre Metropol. L’Ajuntament i la Sala han arribat a un acord perquè puguin estar en aquest espai durant tres anys mentre la Sala Trono pugui fer el seu pla estratègic. Així ho ha explicat Begoña Floria, consellera de Cultura, que a més també ha afegit que “no serà d’ús exclusiu, sinó que es compaginarà amb altres activitats, prioritzant la Sala Trono.” Floria ha explicat que se’ls ha cedit l’espai i s’ha mantingut l’aportació directa de 10.000 euros anuals. L’adequació i l’equipació ha anat a càrrec de la Trono. La consellera de cultura ha definit la Sala Trono com “un projecte de país que supera les fronteres municipals.”

PUBLICITAT

Joan Negrié, director de la Sala Trono, ha volgut agrair a l’Ajuntament i a Repsol l’ajuda rebuda per poder tornar a programar i per l’espai. També s’ha mostrat entusiasmat amb la nova programació. Negrié ha volgut deixar molt clar que “la seva intenció no és ocupar el Teatre Metropol.”

Amb tot plegat s’amplia l’aforament de la Sala Trono que passa de 40 a 80. També es poden afegir grades laterals, segons la producció i si interessa. I la intenció, segons el director, “és seguir amb la filosofia de teatre de proximitat.” Negrié ha explicat que “la programació comença el dia 15 de febrer el dia que fa un any que es va tancar la Sala Trono.” En total hi haurà 12 obres fins al maig.

PUBLICITAT