El segell d’un dels millors visitants de la categoria

El Nàstic de Tarragona confirma que segueix sent un dels millors visitants de la categoria després de guanyar al complicat camp de Los Pajaritos davant el Numancia (1-2). Manu Barreiro ha sorprès als de Jagoba Arrasate al primer minut del partit. Després d’una bona combinació amb Juan Delgado, el gallec ha rematat al travesser i el refús l’ha caçat el mateix per inaugurar el marcador.

L’alegria ha durat uns minuts, perquè a la sortida d’un córner el mateix Barreiro ha empatat el xoc en propia porta. Millor segona part del conjunt de Rodri, amb més control de pilota i més contundent defensivament. El premi ha arribat als últims minuts del partit, després d’una errada defensiva del Numancia. Uche, molt viu, ha caçat una pilota a l’àrea i ha superat a Aitor Fernández per posar l’u a dos al marcador.

Nous tres punts fora de casa que situen a l’equip a mitja taula, catorzè amb 18 punts.