Compartir
PUBLICITAT
Cepta i CCOO tenen una visió molt diferent dels resultats d’atur que ha deixat el 2017. A l’espera dels resultats d’EPA, la CEPTA culpa la frenada en la caiguda de l’atur a la situació política i els sindicats es preocupen per la precarietat dels llocs de treball que sí que s’han creat. Coincideixen en que els resultats de novembre i desembre no són tan positius com s’esperaven.

La nova llei d’autònoms vol treballar cap a la reducció de quotes

Sergio del Camp és el Diputat de Ciutadans que ha impulsat la reforma de la llei d’autònoms. Lluny de ser una llei ideal, s’han aconseguit algunes millores, com la rebaixa en la quota el primer any o la reducció de l’IRPF dels que treballen des de casa. Del Campo assegura que s’ha de seguir treballant, però que la reforma exprés va encaminada cap a protegir el treballador autònom.

La Sala Trono troba nou local

La sala Trono, que va tancar el desembre de 2016 per falta d’espai, ha trobat una nova ubicació. La companyia havia continuat activa als escenaris, però sense el seu mític espai propi. L’impediment de l’antic local era la manca d’espai, no hi cabia una gran quantitat de públic, així que no podien vendre una gran quantitat d’entrades. Avui els responsables de la sala explicaran els detalls de la nova sala.

Comença a treballar la comissió per la Illa Corsini

El projecte de peatonalització de l’illa Corsini es posa en marxa amb la creació d’una comissió de treball. Aquesta comissió comptarà amb la presència de representants dels grups polítics, tècnics i representants del moviment veïnal, associatiu i comercial del barri. La CUP ha felicitat la iniciativa, però es qüestiona perquè s’ha apostat per aquesta zona en concret i no per qualsevol altre barri.

1.200 corredors ja s’han inscrit a la Marató

La Marató de Tarragona ja s’ha convertit en una habitual a les agendes esportives de tots els corredors. Enguany, el 28 de gener, la cursa estarà centralitzada a l’Anella Mediterrània dels Jocs. De moment, 1.200 corredors ja s’han inscrit en les quatre disciplines, els 5km, els 15km, els 30km i els 42km. A banda, en aquesta edició s’està registrant una representació femenina del 25%, uns números que mai s’havien assolit.
PUBLICITAT