Compartir
PUBLICITAT

Ho ha denunciat el Col·legi Oficial de metges, però també el Grup en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona. Dues terceres parts d’aquests professionals marxen per les males condicions laborals i la resta per jubilacions. Això provoca que quedin places vacants sense cobrir i s’allarguin encara més les llistes d’espera.

PUBLICITAT

A més des del Grup en Defensa de la Sanitat Pública també han denunciat el tancament de llits i de quiròfans a l’Hospital Joan XXIII, cosa que s’agreuja més durant l’època d’estiu quan hi ha les vacances pel mig. Enguany, segons el Grup En Defensa de la Sanitat Pública, s’han tancat una cinquantena de llits i sis quiròfans. Per això demanen un canvi en el sistema sanitari, per treballar qüestions estructurals.

Denuncien que els hospitals poden decidir quan tancar i quan no les seves instal·lacions segons els motius econòmics, i que el CatSalut davant això no hi pot fer res.

Segons ells el CatSalut hauria de tenir un paper més enllà de posar diners. També exigeixen que la sanitat privada surti de la pública i que s’implanti un model públic 100% i accessible per a tothom. Amb tot plegat plantegen un canvi de model estructural.

PUBLICITAT