Compartir
PUBLICITAT

Més d’un miler de persones s’han desplaçat, aquest diumenge, a Barcelona amb els 25 busos organitzats per l’ANC per participar en la manifestació convocada per l’Espai Democràcia i Convivència per reclamar la llibertat dels ‘presos polítics’ i el retorn dels ‘exiliats’. Els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove i els Xiquets del Serrallo han participat aixecant pilars.

Darrer dia per visitar el MNAT abans del seu tancament per obres

PUBLICITAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) comença diluns els treballs de condicionament i modernització de les instal·lacions de la plaça del Rei. Abans del tancament, el Museu organitza durant aquest cap de setmana, jornades de portes obertes perquè tothom qui ho desitgi pugui visitar-les abans de l’inici de les obres de renovació.

Escolta-ho aquí

La BUMT celebrarà el seus 25 anys amb un concert olímpic

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona celebra enguany el seu 25è aniversari. Aprofitant que la ciutat serà la seu dels Jocs Mediterranis, la Banda oferirà aquest diumenge a la tarda al Teatre Tarragona, un concert on interpretarà algunes de les obres més representatives que s’han pogut escoltar en diferents moments olímpics al llarg de la història.

Escolta-ho aquí

El Nàstic s’enfronta aquest diumenge a l’Oviedo

El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest vespre a l’Oviedo amb l’objectiu de seguir sumant punts i assegurar-se la permanència el més aviat possible. Nano Rivas vol que l’equip no es confiï i aconsegueixi una nova victòria. El partit començarà a les 20 h, i el podreu seguir en directe a partir de les 19.30 h a Ràdio Ciutat de Tarragona.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT