Compartir
Patrimoni Mundial
PUBLICITAT

Tarragona se suma a la celebració dels 25 anys del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. Per això durant aquest 2018 hi haurà diferents actes a la ciutat i també es participarà en fires nacionals i internacionals. En aquest sentit destaca la participació a Singapur, Japó i la Xina, tres llocs que la consellera de turisme, Inmaculada Rodríguez, que són importants perquè tenen una motivació en viatges internacionals culturals.
En aquest sentit la consellera de turisme ha explicat que les 15 ciutats patrimoni de la humanitat han treballat conjuntament per consolidar la marca i l’aliança.

PUBLICITAT

Amb tot volen consolidar el treball que s’ha fet durant aquests 25 anys. Per això també faran diverses jornades, a Tarragona concretament seran l’11 i el 13 de juny. A més aquest mes de març s’ha iniciat un concurs a les escoles de la ciutat i instituts on els alumnes han de presentar treballs que narrin la història i la cultura de l’Estat Espanyol a través de les ciutats del Grup. Fins a l’1 de juny hi haurà un concurs audiovisual per a joves sobre les ciutats patrimoni i al setembre la Nit del Patrimoni, una jornada de portes obertes on es podrà accedir als espais patrimonials, entre d’altres.

PUBLICITAT