Compartir
PUBLICITAT

A falta de dues jornades per acabar la primera fase, el Tarragona Bàsquet juga el matx més important d’aquest tram de la competició. El conjunt lila ja sap que disputarà la segona fase al grup de descens.  Tres equips ho faran de forma directa i els altres dos després de disputar una promoció de descens al millor de tres partits entre els equips classificats entre la quarta i la setena posició. Així, només els tres primers se salvaran automàticament.

PUBLICITAT

Per això el partit d’avui contra el JET és important pels interessos de les tarragonines. L’equip de Terrassa també jugarà per evitar el descens a la segona fase i, per tant, el resultat del matx de demà comptabilitza. Actualment, els dos equips tenen un balanç de 6 victòries i 8 derrotes en la classificació general, però el TGNBàsquet té un balanç de 5 victòries i 2 derrotes, i la JET també. Aquesta igualtat es trencarà avui i podria ser cabdal a l’hora de decidir quin dels dos equips evita el descens directe o la promoció.

El TGN Bàsquet juga a casa i, a més, en el partit de la primera volta va vèncer la JET a domicili (48-51). Per tant, un nou triomf no només serviria per passar a la segona fase amb 6 victòries, sinó que també es guanyaria l’average particular amb la JET, un aspecte molt important en cas d’empat a la classificació.

PUBLICITAT