Compartir
PUBLICITAT

Torna un dels grans clàssics de l’estiu tarragoní. I és que Mare Terra Fundació Mediterrània organitza per vint-i-setè any consecutiu el ‘Dia de sensibilització de la platja’, que s’està duent a terme avui des de les 9:30 hores a la Platja Llarga de Tarragona. Es tracta d’una jornada de voluntariat ambiental l’objectiu de la qual és conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar el mar i les platges. S’hi ha confirmat la participació de més d’un centenar de voluntaris, la majoria dels quals són nens i nenes d’entre 6 i 14 anys que participen en casals d’estiu o en campus esportius de clubs de la ciutat.

Repsol finalitza la parada de l’àrea de combustibles

PUBLICITAT

Ha finalitzat la parada programada de l’àrea de combustibles del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, en la que s’han destinat 30 milions d’euros a treballs per millorar la innovació tecnològica i la competitivitat de les instal·lacions. S’estima que s’han contractat, específicament per a aquesta parada, 528 treballadors eventuals de l’entorn més proper al Complex Industrial.

La URV entre les 100 millors universitats europees en excel·lència en docència

Times Higher Education (THE) ha fet públic aquest dimecres un nou rànquing en què posiciona les millors universitats europees pel que fa a l’excel·lència en docència. La URV es troba en l’interval 76-100. El THE Europe Teaching Rankings 2018 es basa en tretze indicadors, que s’agrupen en quatre àrees: compromís, recursos, resultats i entorn. La URV es troba en quarta posició a nivell català, i en onzena posició de l’Estat espanyol.

El Nastic segueix amb la pretemporada mentre segueix perfilant la plantilla

El Nastic de Tarragona realitza avui una nova doble sessio d’entrenament. A partir de les 9:30 hores del mati han saltat a la gespa del Complex Esportiu de Futbol Salou per completar l’exercici matinal. I a les 18:30 hores de la tarda, realitzaran la segona sessio d’avui. Tot això mentre des de les oficines es segueix treballant per completar la plantilla de la pròxima temporada.

PUBLICITAT