Compartir
PUBLICITAT

Així com en la resta del territori des del Sindicat d’Infermeria SATSE han engegat una campanya per parar les agressions contra les infermeres i els infermers. Segons dades vuit de cada deu infermers rep algun tipus d’agressió al llarg de la seva carrera, el 63% són verbals, el 35% físiques i verbals i el 10% físiques.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

L’Ajuntament obrirà una línia d’ajuts per autònoms

L’Ajuntament obrirà una nova línia d’ajuts específica per a persones autònomes. En total es destinaran 50.000 euros en aquests ajuts que en breus es publicarà la seva convocatòria. A més també se celebrarà una Fira de Formació Professional al mes de maig i es durà a terme el Fòrum d’Inversió Cat Sud al novembre.

Escolta-ho.

El Port participa en la Intermodal South America

El Port de Tarragona participa en la Intermodal South America, una de les principals fires de transport de mercaderies, logística i comerç exterior d’Amèrica del Sud. L’objectiu és incrementar els serveis regulars, captant noves mercaderies en importació i exportació. Per aconseguir-ho, presenta l’estratègia intermodal, la connexió eficient entre diferents mitjans de transport.

Pinilla respon a la polèmica

El Nàstic de Tarragona ha tornat a descansar aquest dimarts després de la victòria de dimecres a Granada. Pinilla va respondre a la polèmica generada la setmana passada arran d’unes declaracions que havia fet. L’ex jugador grana assegura que sempre ha mostrat el seu respecte i estima cap al Nàstic.

Escolta-ho.

PUBLICITAT