Compartir
PUBLICITAT

Continua activada a Tarragona l’alerta Taronja per les altes temperatures que aquest cap de setmana superen els 40 graus en molts municipis. L’entrada d’aire càlid procedent de l’Àfrica provoca que patim aquesta onada de calor. Hidratar-se bé i evitar l’exposició al sol durant les hores en les quals temperatures són més altes, són alguns dels consells que es donen des de Creu Roja i que aquests dies intensifica les tasques informatives a peu de platja per explicar-ho als banyistes. Eduard Martin, és adjunt de Coordinació de Creu Roja Tarragona.

Les fans ja esperen a Pablo Alboran

PUBLICITAT

El cantant malagueny Pablo Alboran, que aquest dimecres actuarà a la Tarraco Arena Plaça, ja ha començat a concentrar les primeres fans a les portes del recinte per accedir les primeres quan s’obrin. Tot i que encara falten 3 dies pel concert, un grup de seguidores d’Alboran ja estan instal·lades i ben equipades per passar de la millor manera aquesta llarga espera.

Amb el cartell d’entrades exhaurides, Alboran i la seva gira “Prometo” aterren a Tarragona després de molts anys de no fer-ho.

El Nàstic torna aquest diumenge d’Olot i fitxa Abeledo

El Nàstic fa oficial el fitxatge d’Abeledo procedent del Màlaga. El jove de 22 anys arriba a Tarragona després de finalizar la seva vinculació amb l’equip andalús. L’extrem ha marcat 20 gols durant la pasada temporada i està previst que començi a a entrenar sota les ordres de Gordillo aquest mateix dimarts. L’equip que encara continua d’stage a Olot jugarà dimecres contra l’Espanyol.

 

PUBLICITAT