Compartir
PUBLICITAT

El sena tarragoní s’ha reunit aquest dimecres. L’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que respecta la renuncia dels 6 senadors i que ja han trobat una substituta, Marta Mateu. L’alcalde de la ciutat ha afegit que quan els ha explicat el seu posicionament un per un, a les persones que han renunciat, l’han entès millor. Respecte la declaració de dimarts de Carles Puigdemont, president de Catalunya, ha assegurat que aposta pel diàleg i que no acaba d’entendre el posicionament del president.

PUBLICITAT

Aquest dimecres hem conegut l’SmartCub, un espai de divulgació sobre la tecnologia Smart i amb un important component pedagògic. Durant els pròxims dies visitarà diversos centres i tindrà el seu lloc permanent a l’Institut Escola Mediterrani. L’Institut Pere Martell, la Fundació Smart City i el Port de Tarragona han unit esforços per tirar endavant aquest espai.

Els Gegants Moros i Negritos de Tarragona participaran aquest diumenge 15 d’octubre a la Mostra Internacional de Gegants Imatgeria Festiva “Món Gegant.” Es tracta d’un congrés celebrat a Reus on es pretén debatre i reflexionar sobre el paper de la imatgeria, el seu context i el seu entorn com a forma d’expressió i celebració col·lectiva en l’àmbit local, nacional i internacional.

El Nàstic de Tarragona es veu les cares amb el Granada. Un partit on els granes volen sumar al Nou Estadi i deixar enrere la derrota del Tenerife. Segons el seu tècnic, Rodri, el partit a Tenerife va servir per aprendre.

PUBLICITAT