Compartir
PUBLICITAT

Milers de persones s’han desplaçat d’arreu de Catalunya i d’Europa a Brussel·les a la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana i també Òmnium Cultural. El principal objectiu era denunciar “la manca de llibertat de l’estat espanyol”, i reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels Jordis. Recordem que des de Tarragona han sortit més de 450 persones amb els viatges organitzats per l’ANC. Amb tot plegat des de l’Assembles segueixen insistint en què la participació en les eleccions del 21 de desembre ha de ser massiva.

PUBLICITAT

El soroll a la Part Alta segueix creant problemes. Aquest cop el Cor Ciutat de Tarragona ha hagut de deixar la, fins ara, la seva sala d’assaig la Torre dels Advocats, adjunta a l’Antiga Audiència, perquè un veí va denunciar que el molestava el soroll. Com que assagen a la nit es va fer una audimetria i va donar que sobrepassaven una mica el límit, per això l’Ajuntament els va dir que havien de deixar la sala però es va comprometre a buscar-ne una altra.

Els pessebres són una tradició molt arrelada a Tarragona. A la ciutat ja fa dies que es pot veure el tradicional pessebre que fa l’Associació Pessebrista de Tarragona a l’Església Sant Antoni de Pàdua. Es tracta d’un muntatge que té al darrere moltes hores de feina i dedicació i que també es va renovant cada any.

El Nàstic de Tarragona ha destituït a Jordi Abella, fins ara preparador físic del primer equip. El club ho ha anunciat aquest dijous mentre també anunciava el seu substituït, Martí Matabosch. Per altra banda l’equip segueix preparant el xoc contra el Sevilla Atlético al Nou Estadi.

PUBLICITAT