Compartir
PUBLICITAT

Després dels actes d’aquest dissabte, diumenge segueix el Carnaval amb la Rua de Lluïment que se celebrarà a partir de les 6 de la tarda. Enguany aquest seguici avança una hora la seva sortida per facilitar que es pugi veure la rua.

Multitudinària Rua de l’Artesania

PUBLICITAT

El centre de la ciutat s’ha omplert de disfresses i vestits de tota mena, aquest dissabte, en la primera de les rues del Carnaval de Tarragona. 29 comparses han participat de la Rua de l’Artesania, que ha arrencat des de l’avinguda Ramón y Cajal fins a les portes del Campus Catalunya de la URV. Unes 2.000 persones hi han participat, assolint rècords de participació.

Escolta-ho aquí

El segon premi de la Loteria Nacional toca a Tarragona

El número 81.814 ha portat sort a la ciutat. Part d’aquest número, el segon premi de la Loteria Nacional d’aquest dissabte, ha caigut a l’Administració número 9 de Tarragona, situada al carrer López Peláez. El dècim guanyador està premiat amb 12.000 euros. De moment, es desconeix quantes persones han resultat afortunades en aquest sorteig.

El Nàstic juga avui a Albacete

Compte enrere per un nou partit del Nàstic, aquest diumenge a les 12 h, al camp de l’Albacete. Nano Rivas ha decidit no convocar a Manu Barreiro, davant les molèsties que el davanter porta arrossegant durant la setmana. Qui podria jugar és Sergio Tejera, que torna després de superar la lesió que l’ha apartat dos mesos dels terrenys de joc. Ell és un dels 20 convocats.

Escolta-ho aquí

.

PUBLICITAT