Compartir
PUBLICITAT

El creuer que allotja Guàrdia Civils i Policia Nacional al Port marxarà de Tarragona entre dijous i divendres, tal com informa ACN. Ho ha confirmat l’Autoritat Portuària, després de tenir el vaixell amarrat al Port durant quasi dos mesos

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona segueix treballant amb el que ha de ser el Parc Arqueològic de la Part Baixa. Per això en el proper plenari, si tot va bé, s’aprovarà la tramitació urbanística d’aquest Parc Arqueològic, així ho ha explicat la consellera de Patrimoni, Begoña Floria.

El Festival REC s’iniciarà aquest desembre. Tot i això ja ha començat el cicle Woman On Fire on es projecten diverses pel·lícules dirigides per dones. Aquest cicle tindrà continuïtat durant tot el festival i intenta posar en rellevància i ensenyar la feina de diverses directores.

El Nàstic de Tarragona segueix preparant l’enfrontament de Copa Catalunya d’aquest dimecres. Tot i això els granes ja pensen en Sòria, on van aquest cap de setmana per veure’s les cares amb el Numància. El tècnic, Rodri, ha assegurat que volen arribar al Nadal amb 23 o 24 punts, a mitja taula.

PUBLICITAT