Compartir
PUBLICITAT

El Carnaval ha tingut el seu punt àlgid amb les rues del cap de setmana. Per exemple, per la Rua de Lluïment d’aquest diumenge, han desfilat les millors comparses del 2017, exhibint les disfresses i lluentons amb espectaculars coreografies. La festa segueix a les 20 h amb el Judici del Rei Carnestoltes i a les 21 h amb el 12+1è Certamen Drag Queens & Drag King. 

El transport públic al Camp suma 20 milions de viatgers

PUBLICITAT

El nombre d’usuaris del transport públic de l’ATM del Camp de Tarragona ha crescut un 5% durant l’any passat, arribant a tocar dels 20,5 milions de viatgers. Unes dades que creixen per segon any consecutiu, que situen els nombre d’usuaris de transport públic al 2011 i que demostren l’increment de l’ús dels títols integrats, especialment de la T-12 i de la T-50/30.

Les dones i l’arqueologia, lema d’una sessió oberta a l’ICAC

L’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) s’ha sumat a la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència, que té lloc aquest diumenge. Per això, dilluns ha programat la sessió oberta ‘Dones i arqueologia’, on hi haurà diverses ponències. Per exemple, es parlarà d’estudioses del món antic o de la presència de dones a l’arqueologia catalana.

Obertes les inscripcions per la Pujada al Llorito

El diumenge 4 de març torna la tradicional Pujada al Llorito. Des d’aquesta setmana, els qui vulguin participar a la cursa o a la caminada popular ja es poden inscriure. En el cas de la cursa té un preu de 7 euros i s’ha de formalitzar a la web del Patronat Municipal d’Esports. Per la caminada és gratuïta i cal inscriure’s per Internet o a qualsevol instal·lació esportiva municipal.

Escolta-ho aquí

El Nàstic suma tres punts imprescindibles a Albacete

El Nàstic de Tarragona s’ha reconciliat amb la victòria amb un solitari gol d’Álvaro Vázquez al camp de l’Albacete. El partit ha estat molt igualat a la primera part, però el 0-1 al marcador abans del descans ha fet que els grana apostessin per un joc més defensiu. El triomf per la mínima permet l’equip fer un salt a la classificació, amb un marge de les zones de descens.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT