Compartir
PUBLICITAT

Elvira Ferrando, consellera de Comerç, ha assegurat que “s’ha tingut molta paciència amb els horaris.” També ha dit que “estaven pactats abans del trasllat al nou edifici.” A més ha afegit que “els dissabtes a la tarda es programen diferents activitats” i han “arribat a registrar 10 mil entrades i sortides.”

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí.

Augmenta en un 5% el nombre d’usuaris de l’ATM

El nombre d’usuaris del transport públic de l’ATM del Camp de Tarragona ha crescut un 5% durant l’any passat, arribant a tocar dels 20,5 milions de viatgers. Unes dades que creixen per segon any consecutiu, que situen el nombre d’usuaris de transport públic el 2011 i que demostren l’increment de l’ús dels títols integrats, especialment de la T-12 i de la T-50/30.

Obertes les inscripcions per fer propostes de cara la programació d’estiu

La Conselleria de Joventut ha obert les inscripcions per a totes aquelles persones que volen realitzar propostes o activitats per a la programació d’estiu. El període de presentació estarà obert fins al 23 de març i totes les propostes hauran de ser innovadores, anar dirigides a persones d’entre 14 i 35 anys, incorporar una perspectiva de gènere i es pugui fer en el marc dels espais joves.

Celebrem el Dia Mundial de la Ràdio

Ràdio Ciutat de Tarragona celebra el Dia de la Ràdio des del Mercat Central. Des de les 11 del matí hi haurà programació especial amb el Plaça Corsini, seguit d’un programa d’esports i a la tarda de quatre a set La Tarda des de Tarragona. Tot seguit tindrà lloc el Parida Paròdia amb Adrià Recasens i Sílvia Petit.

Fali al Localitat Grana

El Nàstic de Tarragona ha descansat aquest dilluns després d’emportar-se els tres punts d’Albacete. Els granes s’han allunyat de les zones de descens, col·locant-se tres punts per sobre. Podeu escoltar l’entrevista que ha fet el company Jesús Sarmiento a Fali al Localitat Grana.

PUBLICITAT