Compartir
PUBLICITAT

El Teatre Auditori del Camp de Mart no té problemas estructurals greus que afectin a l’activitat. Així ho ha avançat la consellera de Cultura i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, en una piulada al seu compte de Twitter. Aquest dimarts el consistori donarà més detalls sobre l’estat d’aquest equipament de la ciutat.

PUBLICITAT

Atracament en un supermercat del carrer Josep Pont i Gol

Un home ha atracat a punta de Ganivet un dels supermercats de l’empresa Coviran a Tarragona, concretament la que es troba al carrer Josep Pont i Gol. La caixera ha donat tots els diners que tenia a la caixa, i posteriorment l’atracador ha marxat ràpidament de la zona.  Es tracta d’un home d’uns 40 anys, del qual se’n desconeix la identitat. Els fets no han deixat cap ferit.

Escolta-ho

Continua l’onada de calor al territori

Des d’aquest dilluns la Generalitat ha activat l’alerta per onada de color, que podría durar, com a mínim, fins avui dimarts. Protecció Civil aconsella evitar el sol en hores de máxima insolació, buscar sales o zones fresques i hidratar-se de forma freqüent.

Escolta-ho

Luis Suárez, nou fitxatge del Nàstic

El Nàstic ha fitxat el davanter Luis Suárez. Cal apuntar, però, que és colombià i  no pas l’uruguaià del Barça. Suárez arriba cedit procedent del Watford anglès. Es tracta d’un davanter de 20 anys que va jugar la temporada passada amb el Valladolid i que va marcar 11 gols.

 

PUBLICITAT