Compartir
PUBLICITAT

Aquest divendres l’Ajuntament de Tarragona inicia una demostració de l’aplicació de realitat augmentada Imageen amb els visitants que venen a la ciutat. Aquesta campanya s’emmarca en la promoció que s’està fent d’aquesta eina i que va començar ja fa uns mesos. Així hi haurà 4 demostracions en diferents indrets: el divendres al Mercat Central, dissabte a la Rambla Nova, dimarts a l’Aquópolis i dilluns 16 de juliol a Corte Inglés.

Alumnes del Joan Roig guanyen el premi millor eslògan

PUBLICITAT

Els alumnes de 2n d’ESO de l’escola Joan Roig han guanyat el premi al millor eslògan “classe sense fum.” Es tracta d’un programa de prevenció al tabaquisme adreçat a alumnes de 1r i 2n d’ESO. La frase guanyadora és “T’ho vols permetre?” i durant el curs van realitzar vídeos i cartells amb aquest eslògan.

Una llançadora ocupacional per trobar feina de forma eficient

El dia 16 de maig a Tarragona s’inaugurava una llançadora ocupacional per ajudar inicialment a 20 persones desocupades. Aquestes persones han realitzat dinàmiques d’intel·ligència emocional i autoconeixement per focalitzar els seus objectius laborals i desenvolupar un pla d’acció per a la cerca de treball més complet.

Rocha torna i Fali renova

Segueix el mercat d’estiu i el Nàstic ha anunciat el primer fitxatge per a la temporada que ve. Després de les sortides dels capitans Juan Muñiz o Xavi Molina, entre d’altres, el club grana ha anunciat que torna el migcampista David Rocha

PUBLICITAT