Compartir
PUBLICITAT

Els Jocs Mediterranis ja tenen cançó oficial, que s’ha presentat en un acte amb més de 2.000 nens i nenes a la Tarraco Arena Plaça. És obra del col·lectiu Petaca, i està interpretada per Àngels López, musicada per David Melgar i amb lletra de Gilbert d’Artze. La cançó apel·la al joc com a una activitat sana, on tothom guanya i on tothom pot participar

PUBLICITAT

Escolta-ho

Torna la revetlla de Sant Joan a la plaça Corsini

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha confirmat aquest divendres que enguany Tarragona sí celebrarà la revetlla de Sant Joan a la Plaça Corsini un cop inaugurades les obres oficialment aquest matí amb el secretari d’Estat d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Julio Gómez-Pomar, i altres representants polítics.

Escolta-ho

Sense data per l’estació intermodal

El sistema ferroviari tarragoní continua creant polèmica. L’instal·lació del corredor del Mediterrani hauria d’implicar, segons els alcaldes de la costa daurada, que es desmantelli la línia de la costa. El 28 de maig estan convocats amb el ministeri de Foment per trobar solucions comuns entre els municipis, la Generalitat i l’Estat. En el sistema ferroviari també es manté la incògnita sobre l’estació intermodal, que hauria de facilitar les comunicacions des dels diversos punts clau del territori: l’Aeroport, l’estació del Camp i el Port.

Escolta-ho

El Nàstic i Nano Rivas se la juguen

I en esports el Nàstic es conjura per guanyar el Sevilla Atlético. El Filial andalús és ja equip de Segona Divisió B, per la qual cosa la victòria és una obligació pel conjunt de Nano Rivas. El tècnic grana podria jugar-se el seu lloc a la banqueta si el Nàstic no suma els tres punts.

Escolta-ho

PUBLICITAT