Compartir
PUBLICITAT

La Pirotècnia Poleggi, de la localitat italiana de Canepine ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona 2018.
L’empresa italiana ha rebut el guardó “Venus Ciutat de Tarragona”, el document acreditatiu de guanyadors.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

Els Xiquets estrenen el 5d8 i St Pere i St Peu passeja el 4d8

Cap de setmana casteller per les colles tarragonins. Els Xiquets de Tarragona han estrenat el 5 de 8 a la diada del Pla de la Seu d’aquest dissabte. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, per la seva banda, van completar el 3, el 4 de 8 i el pilar de 6 a La Granada. És el primer cop que els de la camisa verda porten dos castells de vuit fora de Tarragona.

Escolta-ho.

Èxit de participació en la 12a Pilon’s Parade

La Festa St Agapito Bis amb la Pilon’s Parade ha omplert el carrer Comte durant tot el matí. Centenars de persones que formen part d’entitats o individuals han volgut pintar el seu piló un any més. Enguany la Pilon’s Parade ha arribat a la seva dotzena edició, i unes 12 entitats han volgut reservar el seu piló. Els afortunats han estat la Mulassa que compleix 50 anys, l’AEiG Alverna i el Ball de Bastons.

El Nàstic torna a la feina

I en esports el Nàstic torna a la feina aquest dilluns amb les dues noves incorporacions, David Rocha i Rodrigo Cuenca. El tècnic grana, Jose Antonio Gordillo tindrà també a les seves ordres els jugadors que tornen de cessió, a l’espera que arribin nous fitxatges.

PUBLICITAT