Compartir
PUBLICITAT

Aquest dissabte l’Antiga Audiència ha acollit la jornada “castells des d’una perspectiva de gènere.” S’han presentat els resultats d’un estudi realitzat en aquest àmbit per membres del CEPAC i des de l’Observatori d’Igualtat de la URV.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

L’Esplai la Grapadora pateix pel seu local

L’Esplai la Grapadora fa nou anys va tirar endavant un projecte de lleure laic. La majoria de les seves activitats les porten a terme des d’un local situat a l’Avinguda Catalunya, un local que compartien amb l’Associació de Veïns Tàrraco que actualment s’ha dissolt. Arran d’aquesta dissolució els encarregats de l’esplai van anar a l’Ajuntament per presentar tota la documentació i demanar el local. La seva sorpresa va ser que des del consistori se’ls va informar que aquell espai ja no estava disponible.

Escolta-ho.

Els tres tombs arriben a Tarragona

El centre de Tarragona s’omplirà de carros i cavalls aquest diumenge amb motiu dels tres tombs. Més de 150 cavalls i 170 carros pujaran per la Rambla Nova fins a dalt del Balcó del Mediterrani i faran la volta.

Escolta-ho.

El Nàstic aconsegueix els tres punts de Granada

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit tres punts molt valuosos de Granada. Els granes s’han imposat per 0 a 1 al Granada en un partit més defensiu que ofensiu. El gol ha arribat d’una jugada molt bona d’Omar Perdomo que ha aconseguit entrar a l’àrea i xutar fent pujar el marcador.

Escolta-ho.

PUBLICITAT